Kas tas Asis?

Knyga „Kas tas Asis?“ – tai nuotaikingas pasakojimas, skirtas 5–8 metų vaikams ir visiems, kurie nori susipažinti su Asiu. Tai kas gi tas Asis?

Asis yra paršiukas. Ir ne šiaip koks paprastas paršiukas, bet toks, kuris patiria daugiau nuotykių nei bet koks kitas paršiukas, kokį tik jūs pažįstate. Pasirodo, kad visi tie nuotykiai, net jei ir ne visai sėkmingi, persekioja Asį dėl to, kad jis labai nori daryti gerus darbus ir visada stengiasi būti geras visut visiems.

Žinoma, vienam Asiui pasidarytų nuobodu net ir nuolat patiriant begalę nuotykių, todėl knygoje „Kas tas Asis?“ susipažinsite ir su paršiuko draugais. Čia gyvena ir kurmis, kuriam kažkodėl prireiks simpsoniškų akinių. Kam jam tie akiniai, jei vis tiek aklas?? Dar sutiksite skruzdėliuką, kuriam reikės varnauogių šaudyklės. Ar tik skruzdėliukas nebus baisiai išdykęs?
Tiesa, išdykauti mėgsta ir pats Asis, tik, kaip jau žinote, tas išdykavimas visai nesusijęs su kokiais nors pagudravimais, viskas čia vis dėl to noro daryti gera…

Knyga „Kas tas Asis?“ tikrai pralinksmins mažuosius ir rimtuosius išdykėlius. Kiekviename puslapyje jūsų laukia geros nuotaikos užtaisas. Paršiuko Asio istorijos ir prajuokins, ir privers pamąstyti apie draugystę, gerumą, kitoniškumą ar tiesiog apie paršiukus. O galbūt ši žaisminga knyga įkvėps ir jus daryti gerus darbus?

Knygą užsisakyti arba rezervuoti galite paspaudę čia.

VIRŠELIS